Billiga Köksluckor

Många söker sig till andrahands marknaden för att hitta billiga köksluckor och det är kanske det bästa tipset om man vill komma undan billigt när man ska köpa nya köksluckor till sitt kök. Men det finns faktiskt nya köksluckor för överkomliga priser, IKEA har faktiskt helt okej priser för sina köksluckor, de finns i många färger och sorter så ett bra tips är att välja någon av deras köksluckor. Om du köper billiga luckor på blocket så måste du oftast renovera dessa genom att måla köksluckorna eller att lacka luckorna. Så du sparar en del tid och pengar genom att köpa på IKEA, visst det finns även många andra företag som säljer billiga luckor men IKEA är bäst för amatören som vill kunna köpa luckorna i dag och sen åka hem och hänga upp dem i köket samma dag.

Kolla bilder på köksluckor

Ett bra tips för att hitta snygga luckor som passar din ekonomi och som passar ditt kök är att kolla i de olika leverantörernas kataloger där de visar upp sitt utbud och vad det kostar. Du kan enkelt sortera ut de dyraste köksluckorna och fokusera på de som ligger inom en prisklass som passar dig.

 

Nackdelar med billiga köksluckor

Anledningen till att vissa luckor är billigare än andra är i första hand beroende av vilket material de är tillverkade av och var de tillverkas. Vissa luckor tillverkas av företag hemmahörande i Asien och kan därför erbjuda väldigt låga priser på sitt sortiment. Ett tips om du har tänkt att köpa av någon av dessa leverantörer så rekommenderar jag dig att vara ute i god tid. Transporter från Asien kan ta lång tid och det är lätt att din beställning kommer bort någonstans på vägen, det händer att det tar flera veckor från det datumet man beställer en kökslucka tills dess att man får dem levererade hem till sig. När någonting är billigare än en annan produkt så är de det av en nackdel, om du kan tänka dig att vänta lite längre att få din beställning så kan det här alternativet vara något för dig. Annars så är det bästa alternativet att inhandla begagnade köksluckor som du lackar om och målar om i en annan fräsch färg.

 

Inspiration Kök

Är du en av många som inte vet hur du ska inreda ditt nya kök? Jag förstår dig absolut! Det är väldigt svårt att komma på hur man vill att ens kök ska se ut, man ska ju faktiskt leva med det beslutet i många år framöver eftersom att en renovering är väldigt dyr. Ett bra tips är att besöka bekanta som du vet har renoverat sitt kök och se hur de har gjort, skriv ned de saker som du gillar med varje kök som du ser och så lägger du ihop alla bra saker och designar ditt kök utifrån det. Om du har total ide torka så kan du alltid ta in en heminredare som sköter det åt dig.

Annonser