Köksluckor

Det bästa sättet att förnya ditt kök är att köpa nya köksluckor. Det är en enkel åtgärd som gör mycket för utseendet i ditt kök, i vissa fall behöver du inte ens byta köksskåp utan det räcker gått och väl med att du köper nya luckor och sätter i. Det finns många olika utseenden och färger på köksluckor vilket är bra då du gott och väl kan hitta luckor som passar till just ditt kök och som smälter samman bra med designen som du har valt i köket.

Köksluckor

Köksluckor

Den vanligaste färgen på köksluckor är definitivt vit eller brun träfärg. Vit har nog dock gått om träfärgen och blivit den populäraste färgen att ha på sina köksskåp och köksluckor, det är en stilren färg som är lätt att passa ihop med andra färger som man kan tänkas ha i köket som exempelvis färgen på klinkern och plattorna som man har. Köksskåp Själva stommen till köksskåpen behöver man inte byta om man ska byta köksluckor, stommen behöver man bara skall byta eller ta bort om man ska ändra upplägget på hur köket är utformat och var köksskåpen ska vara. Så om du bara funderar på att byta ut köksluckorna så är det kanske mindre arbete än vad du från början trodde, vilket är en glädjande nyhet hoppas jag. Givetvis kan du anlita snickare om du vill att ditt kök ska bli monterat ännu snabbare men då får du och andra sidan lägga ut ännu mer pengar än vad du skulle ha behövt om du hade gjort det själv.

Det är perfekt att hålla på att montera fast dina köksluckor på en ledig Lördag när du ändå inte har något annat för dig. Ring in en kompis så går det ännu snabbare att sätta ihop luckorna i skåpen. Ni kommer garanterat vara klara på 1 dag. När du är klar kommer du verkligen förstå vad som menas med att många säger att det räcker med att byta köksluckor istället för att renovera hela köket, de nya köksluckorna lyfter nämligen hela ditt kök till nya höjder.

Handtag

En annan viktig detalj till dina köksluckor är handtaget till dessa, de är faktiskt viktigare än vad man kan tro. Ett fint handtag kan ge den där lilla extra design knuffen som luckan behöver för att upplevas som snygg och läcker. Handtag till köksluckor finns i lite olika material bland annat: stål, plast och aluminium. Vad som passar bäst till dina luckor är upp till dig att göra men jag kan rekommendera att aluminium handtag är väldigt läckra till vita köksluckor. Köksluckor av glas Det finns många köksluckor som har en glasruta i mitten, detta kan vara snyggt i vissa kök eller på nån enstaka kökslucka, jag själv tycker dock inte det är snyggt om man har luckor av glas i hela köket, jag vill helst inte se det som är inne i skåpet, jag tycker det är snyggare att man ser en fin kökslucka istället.

Läs mer: http://www.svd.se/bostad/bambu-ett-material-i-tiden_2077773.svd

http://blog.svd.se/inredning/2008/12/15/ett-kok-med-starka-effekter/

Annonser